Sayfalar

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Ameliyatsız hemoroid/ basur tedavi yöntemi

Hemoroid alt bağırsak bölgesinde şişmiş veya iltihaplaşmış damarlardır. Temel olarak iç ve dış hemoroid olarak ikiye ayrılırlar. Hemoroid rahatsızlığı her insan başına gelebilecek bir rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığın en sık görünen sebebi ise kabızlıktır (tıkanma). Tuvalet ihtiyacı esnasında hemoroide daha fazla baskı uygulanır. Bu kaşıntıyla birlikte iltihap ve şişme meydana gelir.
Tuvalet ihtiyacı sırasındaki bu gerilme tek hemoroid oluşum sebebi değildir. Hamilelik sırasındada hemoroide baskı uygulanır. Fazla bilinmeyen sebeplerden biride kötü olan yemek alışkanlıklarıdır. Yağlı ve fazla şekerli besinler sadece kilo almanıza sebep olmaz. Damarlarda güç ve yük kapasitesini kaybeder. Daha basit olarak: abur cubur yemek veya demir maddesi düşük besinlerle beslenen insanlar daha fazla hemoroid oluyor.
İç veya dış hemoroid fark etmeksizin mümkün olduğu derecede hızlı bir şekilde tedaviye başlamalısınız. Daha fazla beklemek için bir sebep yok. Ne kadar fazla beklerseniz, o kadar fazla hemoroidiniz kötüye gidecektir. Erken önlemle tedaviye başlayarak olası bir ameliyatı önleyebilirsiniz.
Bu konudan konuşmak dahi sizi ne kadar sıkıyor olsa da hemoroidler dünya üzerinde binlerce insan acı bir gerçek şuan.

NEREDEYSE TÜM ILAÇLAR NEDEN HEMOROIDE KARŞI BU KADAR ETKISIZ?

Uzman Johannes Häber araştırmalara başlamadan önce uzun uzadıya doktorların tavsiye ettiği tüm tedavi yöntemlerinin neden bu kadar etkisiz kaldığını düşünerek yola koyuldu.
En pahalı kremleri, ilaçları ve tedavi yöntemlerini deneyen Johannes, bunların sadece geçici bir rahatlama verdiğini gözlemledi.
Daha sonra ağrılar yine nüksetti ve Johannes sürekli olarak eczaneden yine geçici rahatlama için bu ürünleri almak zorunda kaldı.
Ve şu sonunda şu gerçeği gördü

ALIŞILAGELEN TEDAVI METOTLARI SADECE AĞRILARI VE SEMPTOMLARI YATIŞTIRIYOR. HIÇBIRI HEMOROID SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZMÜYOR.

İşte hemoroid hakkındaki gerçekler
Yukarıda değindiğimiz gibi ağrılar anal bölgesinde iltihaplanmış ve şişmiş damarlar sonucunda meydana gelir. Tuvalet ihtiyacı sırasındaki sürtünme ve gerilme anal bölgesine dışa sıkıştırır. Kaşınma ve kanama kaçınılmazdır ve süreç çok sancılıdır.
Ama asıl problem şurada
Uygulanan tedavi metotlarının hiçbiri şişmiş olan damarları normal ebadına küçültemiyor.
Yalnızca ağrıyan semptomlara konsantre olur. Kısa süreliğine de iyi bir çözüm sayılabilir (şayet bir getirisi olacaksa). Yalnız hemoroid damarlarını küçültmeye yönelik bir yöntem izlemek yerine geçici olarak ağrıları dindirmek istiyorsanız sürekli olarak kremler ve ilaçlar satın almaya devam etmek zorunda kalacaksınız.

DOĞAL YÖNTEMLERLE HEMOROIDI TEDAVI ETMEK

Ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok. Hemoroidinizi tedavi etmenin ve ondan sonsuza dek kurtulmanın bir yolu var. Doğal yöntemleri evde uygulayacak, pahalı ilaçlara gerek duymayacaksınız. Bugünden itibaren hemoroidinize son vereceksiniz.ÜÇ ADIM YÖNTEMİ İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder